ASSALAMUALAIKUM...

This is my page....
My place to say what I feel, What I think and what happen to me..
So, please do read but don't get any negative feelings to me...
I'm just me...
ready to learn and listen....

MY CUTIE


Saturday, April 30, 2011

Final Year Project Presentation...

Yup,
I have my final presentation this Tuesday...
So scared because my report not finish yet and I am not ready for that presentation...
And the moment I saw my schedule of presentation which showed the panel's name, I start shivering and only one thing came up in my mind..
'Dead la me...'

the panel for my presentation is the most 'tough' lecturer and maybe there will be 'Panel Jemputan'..
Really  scared..
What should I do???
Otokachi??


I don't really know...


pray for me kay, my dear friend..
Pray so that I will do my best and can answer all questions from the panel...
please....

TAKUT!!!!!

Thursday, April 28, 2011

Pic I Like!!!!

Kereta kuda Cindarella..I like, coz cantek sangat!!!!

Tu kuda nyer....

Terasa nak petik je lampu tu!!!

Lets go sking...

I-city, here we are!!!

Posing bersama!!!

The best pic I took...
The pic I love most...

Snowalk at I-city..
Tak masuk pun tapi seronok jugak...

Wednesday, April 27, 2011

my karya????

Ada hasil yang dah ditaip tapi tak rasa nak publish kat sini...
Ada la sebab2 yang tak dapat dielakkan..
I would like to call that cerpen - "Kisah Aku dan Dia"

There is character but without names sebab nak letak nama tapi malas nak fikir nama apa yang patut di letak...
I just wrote down any idea yang melintas kat kepala.
I sent that cerpen kat penulisan2u tapi tak tau la di publish tak sebab cerita tu bosan kot and it does not have a happy ending...
Dah lama tak menulis dan bila nak menulis balik ni memang kena betul-betul ada mood.
Last night, I try to finish and edit the storyline..-eceh, gaya macam cerita panjang berjela. padahal 6 pages je.

and now it is done. Grateful..~


This song I choose as the theme of the story la...

Flop Poppy - Aku dan Kamu

Kau masih cantik seperti dulu
Saat pertama kujumpa dengan mu
Terasa ingin ku bersamamu
Tapi aku tidak seperti dulu

Kau senyum mesra
Mungkin tak mengapa
Tapi ku tak bisa
Pasti ada yang kan terluka

Jangan ditunggu
Pasti takkan berlaku
Walau kucinta kamu
Biar disimpan
Adakan sempadan
Aku dan juga dirimu

Kini aku telah berdua
Masa depan yang telah kita duga
Kutahu kau masih mengharap jua
Tapi ku tak bisa meninggalkannya







sukar meneka apa yang ada dalam hati sendiri...~

Tuesday, April 26, 2011

Semalam...

yesterday...
I have fun..
and I got Bubuk...
heheh....

Sunday, April 24, 2011

Final draft...

Okay, tengah sibuk dengan final draft pon masih sempatnak menaip di sini..
opss, sorry to say but I already fed up with this...
I don't know why but I have no heart to finish this..
yup, parah dah aku ni...


Chapter 1: Okay la..
Chapter 2: A lot to improve but not yet improve...hish..literature review kot..dah la malas membaca kan...baca 2 ayat jek terus masuk mimipi...
Chapter 3: Okay la...tapi ade kena ubah...
Chapter 4: on the way...tak siap2 dari hari tu...result and data analysis...SPSS is not my best friend, so how could I finish my data analysis...hish...
Chapter 5: Can't do this without finishing my chapter 4...
lain2 chapter? lain tahun baru ble buat...



ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!
tension!!!!!


hati takde macam mane aku nak wat keje ni....
kalau aku masuk hospital mental, jangan lupa melawat ea..
thanks~

Saturday, April 23, 2011

Hati...

Untuk kali ni jek,
Please la dengar cakap...
Please jangan susahkan saya...
Please......~

Mimpi...

Tu la, orang buat keje aku tidur je...
Kan mimipi yang ntah apa-apa jek...
I slept just now and had a dream about me and en.hati manis tu...
Hish, it was funny...


I and him was on a train which is not like a train....
We choose the seat which there is table between us...
He sat in front of me...
Then sudden2 he gave me something and said
'This is for our 4th anniversary"
The funny part is when I see the gift...
What he gave me...em, let it be my secret..
LOL...

Then, right after I get the present...I noticed that my classmate is right behind him...
and the another classmate comes and borak2 with us there..

Serius, tak logik tau...
Celebrate anny in train + funny present + Interruption by classmate = tak tercapai dek akal...



hish, ntah pape...
rasa nak gelak lagi....~

Friday, April 22, 2011

Aku, saya, wo, me, ana....

Don't ask why the title of this entry like that...
Today, I felt like to type about myself even no one read this..
huhu..
Amaran: Jangan baca kalau tak nak boring...!!!!!



aku adalah aku...
I am myself....
Sometimes I also don't understand myself...
It is complicated you know, especially when it comes to heart and feeling thing...


I am just another ordinary girl who let heart and head decide what I should do..
I am the ordinary girl that is get mad easily...kira ordinary la kan??? huhu..
I am just ordinary girl who had jealousy in heart..
In short I just like other girl...

The differences?
I mad more than anyone else...
I speak more than anyone else...banyak mulut kan...
I sleep more than anyone else..
I play more than anyone else...maen2 jek kejenye...x sedar dah finel year student..
I cry more than anyone else... sensitif, sejak akhir2 ni...emo slalu...
I....
What else ek??

I got carried away easily...
I berangan lebih dari orang lain kot... heheh..



Entah la, 
Tahu diri tak sehebat mana....
Tahu diri tak sesempuna orang lain...
Tahu diri banyak lubang sana sini...
Tahu diri tak seelok anak yang diimpikan parents..
Tahu diri bukan hamba yang taat...
Tahu diri masih di takuk lama...
Tahu perubahan tu perlu...
dan..
Aku tahu aku perlu terus melangkah ke hadapan tanpa melupakan apa yang jadi di belakang...
Tapi, andai kaki masih teguh berdiri tetap tanpa mahu melangkah...
Apa yang aku perlu lakukan???


Haila...~
Entah apa-apa aku merepek ni....
Kadang aku pon pelik dengan diri sendiri...


Apa yang aku pasti sekarang ni,
I am me...
Saya adalah saya...
Aku adalah aku...
Tak sama dengan orang lain, malah berbeza sangat dengan orang lain..

Boleh terima saya seadanya?
Accept I as who I am???



entry boring, I know...
jangan menyesal baca coz I already warn earlier, kan????




tolong pulangkan 'that thing' yang kau dah curi...
haila, heartless aku jadinya....

Thursday, April 21, 2011

Dah Lega...

Alhamdulillah..
Tadi dah call mak...
Dengar suara mak ok jek..


'Mak, sihat?'
'Badannya sihat lah. Kat tempat jahit jek yang sakit,'
'Mak sakit lagi tak?'
'dah tak sakit sangat. dah okay dah. cuma hari-hari nak cuci luka jek,'


Rindu nak balik tapi tak tahulah...
hati separuh kat sini separuh kat sana..
keje pon tak jalan....


mak, cepat sembuh tau...~

Tuesday, April 19, 2011

Mak....

Rasa nak menangis saat adik call and bagitahu keadaan mak kat Wad Tanjung 2.
Nurse, would u please layan my mom better than today...

my mom bleeding kot dari petang...
pukul 8 baru nak tengok and bawak masuk bilik rawatan...
Ntah pape...
Adik dah bagitahu banyak kali dah kat nurse..
Agak2 r...
ur responsibility kot to take care of my mom..
Baik2 boleh dapat pahala banyak, dapat dosa jek...

Dan tadi, mak kena jahit without given painkiller..
Kesian kat mak...

Mak, cepat sembuh mak..
Biar cepat kuar hospital..
Orang sorry tak dapat teman mak..
Orang doa je dari jauh mak...



Haila...
Sudden2 hujan pulak...~

EHSAN Annual Dinner 2011 - Last dinner

Upload pic  shaja ye...
malas nak taip..

Meja no.10


Bersama Kak Ziha...


Phantom Of the Opera....


OK, ni cuma bergaya dengan topi Yus...


Without mask...


Together with Syed Fahimi..


Posing depan lif... dah nak balik ni..


terasa tak comel langsung...hahaha


Paling suka gambar ni....
posing ni tak rancang tau...


Pintu gerbang red in colour...


Posing lagi..


That girl is Junior Part 2..
Ske sangat dengan gaya dia..


ooooo..ini dia V for Vendeta..
Ramai sangat nak bergambar dengan dia...
huhu..


So far, Ok la dinner semalam...
Alhamdulillah pergi dan balik tak sesat...
best la..


Cuma jealous tgk pasangan vampire tu....
I wish my hati manis also there last night with me...~

Sunday, April 17, 2011

Already at Puncak Alam..
Tomorrow, Mak will undergo minor surgery at Hospital Kluang...
Hopefully Mak will be fine after that..

mak, sorry tak dapat teman mak...
Orang doakan mak cepat sihat...
Orang doa jugak ayah and abang awi sihat macam biasa...
Adik, sekarang ni adik je yang dapat jaga mak...
Tolong ea jaga mak ayah....


Tapi even balik 2 hari jek,
puas la jugak sebab semua ada...
Alhamdulillah...
dapat jumpa semua adik beradik and anak sedara...


ni pic terbaru mak and abang ijat and baby zirah...
already miss them so much...


ni baby zirah...
Acik apun masukkan dia dalam bakul..
comel sangat!!!

Abang ijat menyanyi depan kipas pagi tadi..
sejak pandai cakap ni, banyak betul mulut dia...huhu


Mak bersama cucu-cucunya...
masa ni nak balik dah pagi tadi..sempat la snap sekejap..



ops..ni gambar nak pergi majlis Din @ Aziuddin..
terasa comel la plak...hahaha
Sori la ek, perasan kejap...


Esok annual dinner EHSAN....
I wish he could go as usual but unfortunately nope...
He is busy for his exam...
Good Luck!!!!

Friday, April 15, 2011

Mak...

Pagi ni,
Abang Apun called and said that there is changes in our plan...
No more mandi manda kat sungai...
'Kita balik Johor'
'Ala, tak bagitahu awal2. orang tak kemas baju lagi. tapi Ahad kita balik pagi tau. Orang ada majlis kawen nak p,'
'Ah, majlis tu tak penting la. Kang abang cakap ko nangis,'
'Huh?'
'Mak masuk hospital,'
'Bila? nape masuk hospital?' tetibe rasa sayu. mak.......
'Mak demam je la,'
'Balik pagi ni la abang apun,'

Then I called adik,
'Nape x bagitahu mak masuk hospital?"
'La, mak demam je la,'
'Bila mak masuk wad?'
'Malam tadi. Mak sakit2 jek, bawak mak p hospital. Doktor kata tahan wad. batulinsis...P la cari kat tenet batulinsis tu apa,'
'Teruk ke?'
'Takde la. Demam je la.'




Right now, I already packing my things and wait for Abang Apun.
Mak tak bagi balik, tapi aku nak balik jugak...
Lagipun, aku memang rindu sangat kat mak....



Mak, cepat sembuh...


kamu, tolong doa untuk mak saya....
boleh???

Thursday, April 14, 2011

Today..

Today...
Today is my special day for me and dia...
It has been 4 years since the day we tied our promise...
And I still remember the moment we met and talk about everything...




I am building my patience, trust and also confidence...


So that, my love will stays as it is until.....



I can walk side by side, hand in hand with him..
And face everything together...


boleh doa untuk saya????

Saturday, April 9, 2011

rasa....

rasa yang ada dalam hati....
rasa sedih tapi xtau mcm mna nak luah...
rasa nak nangis tapi air mata tak keluar...
rasa nak lepaskan tapi sayang....
rasa nak grab tapi tak tercapai dek tangan....
rasa nak memiliki tapi tak kesampaian...
rasa tak lengkap...




missing pieces....
where is it???

Thursday, April 7, 2011

kecewa....terluka..

lepas satu...satu lagi datang..
macam2 masalah timbul...
salah kami ke?
tak pernah pon orang bgthu...
tak pernah tahu pon....


hati rasa sakit...
rasa nak menangis...


rasa nak cerita..
tapi tak terkeluar...
rasa nak luahkan..
tapi tak tahu pada siapa...


bila lah nak selesai ni???
dah tak larat dah...
nak berhenti kat sini boleh...


mak, ayah..
orang dah tak larat dah...
susah betul nak habiskan semua ni....
boleh tak orang nak stop????



broadband xble gune sebab tak bayar...
nak tolong bayarkan x???
huhu...

Wednesday, April 6, 2011

no words....

pergilah...
pergi jauh dari saya...
saya lepaskan awak dari hati saya...
semoga bahagia..
awak, saya doakan awak bahagia...




andai itu yang awak nak, 
itu yang akan saya buat..
dan itu yang awak dapat...




kenapa hati taknak dengar cakap ni...
hati, dia milik orang...
lepaskan die....
dia HAK orang...






awak, please be happy...
sebab saya akan happy bile awak happy...
even awak happy bile dengan orang lain....





oooooo, ayat2 sahaja...
saja menaip ayat yang terlintas dan rasa best.
mana la tau boleh buat novel kan....
idea dah ada...tapi masa la plak..
mood pun tenggelam timbul lagi...
jangan ada spekulasi yang x sepatutnya dah la...


emm, nak wish...

happy birthday Abah Ishak on 1st of April...
happy birthday abg Ijat on 3rd of April....
happy birhday Kak Ani on 5th of April...
sori sebab hampir terlupa...
wish u all best of luck...
semoga panjang umo, dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu....




be happy~

Tuesday, April 5, 2011

Tension!!!!

seharian di lab..
nasib baik bukan sengsorang...
and nasib baik aku masih ada yang menyokong dari belakang..


thanks sangat pada kakwan and toon yang selalu ada...
thanks pada mak yang selalu sedia dengar masalah orang....
thanks jugak la pada en.shahfie tang sanggup tunggu kitorang samapi maghrib tadi...
thanks pada sesiapa yang sudi ajar gne AAS...


sekarang ni semua nya kena buat sendiri...
berdikari...
namun sebab ada sokongan kawan2,
I still here..
still standing and walk towards the end...
thanks a  lot....



entah la,
pengajarannya...
jangan pilih bulu sebab orang akan terasa...
layan semua sama rata....


penat la...nak menaip pon tak terlarat rasanya..
esok sambung lagi..

Mr. AAS, please be good to us...
we have no negative intention to u...
so please let us finish our research...
please give us the perfect reading like u gave to others...
please...

nak tido..~


oooo, please note that mr.AAS is a machine...~

Monday, April 4, 2011

Presentation...

Alhamdulillah..
Terima kasih ALLAH...
thank you for giving me the strength to present those slides...
Thank a lot...


and tak lupa pada kawan2 yang banyak membantu...
Pada mun, yang ber'praktikal' sekali..
kepada tun and kakwan yang tolong dengar and senangkan ati...
and of course pada en.razali as my supervisor who push me to finish those slide...













Thanks a bunch...

Sunday, April 3, 2011

sejak bila...

sejak bila aku jadi attention orang ni???
sejak bila hal aku jadi buah mulut orang???

kalau nak tau cite sebenar, please ask me ok...
kalau setakat post kat Fb tu,
itu hanya mainan jari menaip...



ish, pelik2...
aku tak nak jadi attention kalau hal tu yang dibualkan..
please....



argh...
boleh jadi gile mcam ni...
huh!!!!!

Lagu...


Kenangan Semalam

Artist: Olan
Oh kenangan
Kenangan mengusik jiwa
Ku terhempas...

Jauh di sudut mata
Jiwa kian terpisah
Makin sengsara...

Oh sesalan
Sesalan datang meragut
Hati pedih...

Tak mungkin dapat dilupa
Segala yang kita bina
Hancur akhirnya...

Sampai masa ku teringat
Segala pahit menikam rasa
Hening semalaman
Ku di pusara
Cinta airmata

Oh semalam ku terbenam
Di lubuk asmaraku
Yang jauh ku kembara
Jauh perjalanan
Jauh destinasiku
Namun tidak kesampaian
Ke arah tujuanku...

Saturday, April 2, 2011

its hurt...

Di saat-saat aku perlukan kekuatan..
kenapa semuanya di bawa pergi...
hilang segala semangat...

harapan yang ku tanam hilang di bawa angin ribut...
perasaan yang bercambah habis dicantas....

salah aku ke???


yup, salah sendiri....
padan muka...
tanggungla sakitnya...



Haruskah ku terus melayani perasaan
Meski pun ku tahu ini hanyalah khayalan....~


kecewa dan duka tak pernah jauh dari aku....
kuatkah aku menghadapi hari2 yang mendatang???

Artikel dari I Luv Islam.com


Bagaimana Meringankan Beban Orang Yang Bersedih?

Kehilangan orang yang disayangi adalah satu episod yang begitu sukar ditempuhi dan kesedihan serta sengsara yang dialami mungkin mengambil masa yang lama untuk 'berlalu'.
Dengan kehilangan itu menyusul pula cetusan pelbagai rasa dan emosi antaranya perasaan tergamam, marah dan rasa bersalah. Biasanya hidup seseorang dalam situasi ini akan menjadi gelap dan bertukar 'kosong'.
Beliau selalunya seolah-olah hilang punca, tercari-cari dan tidak pasti tentang apa yang telah dan akan berlaku. Dan bila kita menemui individu yang tenggelam dalam kemelut sebegini, kita tidak pasti dan takut untuk meluahkan apa yang dirasa kerana khuatir percakapan itu akan mengguriskan lagi perasaan dan mengeruhkan lagi keadaan.
Banyak kali, kita rasa seolah kita tidak boleh melakukan apa-apa bagi meringankan beban yang digalas oleh individu yang kehilangan insan dikasihi.Menurut Helpguide.org, jika kita gagal menghilangkan atau meredakan duka yang dihadapi mereka yang 'berduka' itu, sekurang-kurangnya kita boleh memberi ketenangan serta sokongan. Anda boleh bermula dengan memberitahu individu itu, agar dia tahu bahawa anda memang mengambil berat tentang dirinya.

Orang Lain, Lain Dukanya

Setiap perasaan duka yang dialami oleh seseorang adalah lain daripada apa yang dirasai individu lain. Ertinya bagi orang lain, lainlah kesedihannya. Menurut pensyarah kanan Program Pendidikan Universiti Utara Malaysia (UUM), Mejar (B) Dr Yahya Don, duka dan lara seseorang kehilangan yang dikasihi bergantung kepada beberapa faktor seperti personaliti, pengalaman hidup serta kepercayaan (agama).
"Luka dari kesedihan mengambil masa yang lama (untuk pulih). Sembuh dari kesedihan berlaku secara perlahan dan mengambil masa. Proses ini tidak boleh dipaksa atau dipercepatkan dan tiada jadual atau jangkamasa bagi sembuh dari kesedihan", beliau memberitahu Bernama.
Menurut Dr Yahya ada individu yang boleh pulih hanya dalam beberapa minggu atau bulan dan ada juga mereka yang mengambil masa selama bertahun-tahun. Katanya lagi mereka yang cuba membantu seharusnya bersabar dan membenarkan
mereka yang dibantu itu 'sembuh ' dan pulih dengan sendiri.
"Seseorang yang sedang berduka tidak sepatutnya dihalang dari menangis kerana bila individu itu sedang melalui satu tempoh yang sukar, perkara yang terbaik bagi mereka yang ingin membantu adalah membiarkan kesedihan itu berlalu dengan sendirinya", kata beliau.
Dr Yahya juga menasihati mereka yang ingin membantu agar mengelak dari cuba 'membetulkan' keadaan. Katanya percakapan seperti "ianya sudah ditentukan (sebegini) atau "ramai orang telah melaluinya" seharusnya dihindarkan. Menurut pakar terapi Pamela Jerry, percakapan seperti "dah lah tu", "semua orang akan melaluinya" atau "fikirkan tentang orang lain yang menerima nasib lebih buruk" adalah sama sekali perlu dielakkan.
Percakapan sebegini akan membuatkan seseorang yang berduka itu menjadi lebih sedih. "Saya fikir tidak bijak bagi kita memberi anggaran tentang kesedihan yang berlaku kerana kesedihan adalah berlainan dari satu individu ke individu yang
lain.
"Anggap anda mempunyai nasib yang sama dan dengar apa yang mereka ingin luahkan. Biarkan dia tahu bahawa dia bukan keseorangan dan anda ada bersamanya untuk berkongsi apa yang dia rasakan".

Tidak Perlu Cakap Apa-Apa

Menurut satu artikel yang ditulis Vivian Nelson Melle, ungkapan 'membisu seribu bahasa' sememangnya benar dan ini memang tepat kerana seseorang yang kehilangan yang dikasihi akan dibanjiri dengan banyak memori bermain di fikirannya.
"Perkara terakhir yang mereka mahu ialah 'bercakap' tentang episod itu. Hanya bila seseorang yang berduka bersedia (untuk bercakap), barulah mereka mula bercakap tentang apa yang mereka alami. Sehingga tibanya masa itu, menyepi adalah lebih baik," kata beliau.
Bagaimanapun Dr Yahya mempunyai pendapat yang berlainan. Katanya, ramai orang yang menjauhi individu yang bersedih disebabkan mereka tidak tahu apa yang sebenarnya perlu dicakapkan dan perkara yang paling buruk boleh dilakukan adalah dengan 'membisu'.
Menurut pensyarah itu, orang takut meluahkan percakapan yang salah yang boleh memburukkan lagi keadaan. Oleh itu interaksi yang sebaiknya adalah dengan mengucapkan "Saya tidak pasti tentang apa yang awak rasa atau perlu, tetapi saya ada di sini untuk membantu. Beritahu saya apa yang awak perlukan".
"Berkongsilah tentang pengalaman yang pernah dilalui dan bagaimana anda menyelesaikan episod itu. Hindarkan daripada memberitahu apa yang dia rasa dan menyuruh dia berhenti bersedih. Itulah dua perkara yang perlu dielak", kata Dr Yahya.

Membantu Urusan Harian

Menurut Dr Yahya lagi, seorang yang berduka akan kelihatan seolah-olah tidak bermaya dan tiada motivasi baginya untuk berbuat apa-apa. Oleh itu mereka yang ingin membantu boleh menawarkan pertolongan bagi menjalankan kerja harian seperti membasuh pinggan serta pakaian yang kotor.
Bagi Dr Yahya, mereka yang kehilangan orang yang dikasihi akan melalui empat fasa kesedihan - penafian, kemarahan, kemurungan dan akhirnya penerimaan. "Janganlah cuba menenangkan dengan mengatakan 'luka itu boleh sembuh dengan masa' sebaliknya dengarlah apa keluhannya dan nyatakan yang anda faham dan ingin berkongsi duka itu.
-Kuala Lumpur, 1 April 2011

Friday, April 1, 2011

antara 2..

kalau ada dua pilihan, yang mana satu korang pilih???



  1. son or daughter dulu?
  2. wanita kurus or berisi??
  3. kawan or pakwe??
  4. naik kereta or motor?
  5. isteri bekerja atau suri rumah?
  6. minum milo ais or air suam?
  7. bayar fee untuk dinner or sewa rumah??
  8. luahkan masalah pada kawan or simpan sendiri?
  9. percaya pada opinion sendiri or pandangan orang lain?
  10. tidur or makan?? mana dulu?
  11. pilihan family or pilihan sendiri sebagai pasangan hidup?
  12. andai dia yang kita suka milik orang, lepaskan dia or tunggu dia??


hmmm, bukan senang nak jawab kan....
saja mencipta persoalan...
yang mungkin tiada jawapan...~

lagu dan aku...

di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu

bila esok hari datang lagi
ku coba hadapi semua ini
meski tanpamu oooh meski tanpamu

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

reff:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu

reff2:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku ada dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

repeat reff

suara dengarkanlah aku....









aku suka lagu ni...
macam kena dengan aku.....
hish....
berangan!!!!

INDAHNYA CIPTAAN ALLAH

There was an error in this gadget