ASSALAMUALAIKUM...

This is my page....
My place to say what I feel, What I think and what happen to me..
So, please do read but don't get any negative feelings to me...
I'm just me...
ready to learn and listen....

MY CUTIE


Thursday, July 18, 2013

menghabiskan sisa-sisa kehidupan...

Assalamualaikum...
Tajuk tu saja je...
Memang nak berdrama...huhu...



Sekarang, hidup makin busy tapi macam sunyi...
Huhu...
Tak tahu la kenapa...



Minggu lepas aku balik kampung...
Berjumpa mak, ayah dan keluarga setelah 2 bulan tak bertemu...
Rindu...
And, Mak masakkan laksa...hehe
Thanks mak, LOVE U!!!



Sampai je rumah, lepas berbuka...
Terus alter langsir and siap malam tu jugak...
Dalam sibuk menjahit, sempat la bercerita itu dan ini dengan mak...
Dan mak mudah je bagi nasihat...
'ade kebaikan semua tu berlaku, bersyukur laaa..jangan fikir banyak'
Ringkas tapi padat dan semestinya betul...



Pagi ahad, lepas sahur, bergerak pulang ke KL sebab aku ada kelas pagi tu...
Busy kan aku..hahaha
Last kelas kan...so datang je laaa..
Btw, next week dah exam!!!!



Isnin, berkesempatan untuk berbuka dengan my best friend...KAKWAN...
Rindu la kakwan...hehe...
Makan sate..order 20 cucuk, makan cuma 10...huhu...
Nak balik, tiba-tiba kereta kakwan tak boleh hidup..
Nasib baik ada pakcik teksi yang sangat baik hati untuk tolong kitorang...
Masalah bateri dan harga bateri kereta MAHAL GILA!!!!
Sakit perut aku tengok harga tu...
Tapi apa pun, happy sangat dapat jumpa kakwan...



Selasa, berbuka di Istana Budaya bersama Kak Mas dan suami...
Nampak ramai artis...tapi Izzue Islam takde..huhu..
Makanan banyak gila, ada lamb chop lagi...
Sayangnya, masin...huhu...
Balik pkul 9, perut rasa nak pecah....



Sabtu ni ada majlis berbuka dengan kawan-kawan...
Di UPM pulak...
Hehe....



Asyik makan tak ingat dunia...
Mana lah tak gemuk and tak kurus-kurus...
Patutlah kena tinggal...
huhu...








kerana diri ini lemah, aku tak mampu untuk padam semua gambar yang berkaitan dia...jadi, aku serahkan kepada yang pakar...sakit?? tak payah cakap tapi itu yang terbaik...gambar yang dalam album, aku dah keluarkan dan campak mana-mana...moga-moga aku tak jumpa da....memanglah tu kenangan, tapi mungkin aku kena jadi lagi kuat sebelum aku tengok gambar-gambar tu semula...

INDAHNYA CIPTAAN ALLAH

There was an error in this gadget