ASSALAMUALAIKUM...

This is my page....
My place to say what I feel, What I think and what happen to me..
So, please do read but don't get any negative feelings to me...
I'm just me...
ready to learn and listen....

MY CUTIE


Monday, February 24, 2014

study + kerja

Assalamualaikum...

ooooo  I am soooo excited to tell that my bff going to get  married next month!!!
I am so excited... dah rancang nak pakai baju sama kaler..
cuma tarikh majlis tu sama dengan tarikh viva a.k.a presentation thesis...22 Mac 2014
harap2 dapat giliran pagi so that aku sempat pergi majlis tu petang...
excited sangat...
tengok gambar pre wedding pon cantik!!!
jelessss.....haha..



Hmm sebenarnya baru je abis busy handling students final year punya presentation...
Two weeks mengadap benda tu, nak termuntah....
Plus aku tak ada masa nak concentrate on my study especially for my final last week....
And right now, aku tengah bertungkus lumus membaca journal untuk siapkan thesis.
habis je exam last week, kepala terus tukar mode thesis....
so still reading and starting this weekend i will be busy collecting data for my thesis...
hopefully I can finish it by mid of March...
this wednesday, dah ada appoinment dengan supervisor..
I'm scared...huhu...
yela orang lain dah siap...aku baru nak collect data...heeee
pray for me ok???
chayok chayok NJ!!



Tapi dalam busy and stress...sempat lagi jenjalan....
I went to Big Bad Wolf last Saturday...
Niat taknak membeli apa-apa...
Sekali borong novel english macam apa jek..
Nasib baik murah...
Cuma tak tahu nak simpan kat mana and bila nak baca...
Tunggu je viva abis....
novel tu semua aku khatamkan...
hehe...










OH..pesanan untuk kamu..
ya kamu...I heard you are going to get married soon...
So wish you in advance since I know you wont invite me...
Selamat pengantin baru, semoga kekal ke akhir hayat dan semoga berbahagia selalu...




kenangan yang lama ku tinggalkan....
tiada guna mengungkit kisah yang lama...
kelak nanti meracun hidupku....
tinggal sayang tinggallah pujaan....





As closing....
Hari tu, kawan kerja tanya aku,
"bila nak kahwin?"
Aku jawab sambil tersenyum, 'hujung tahun ni,'
(",)

Friday, February 7, 2014

Sekadar Lagu

Merindu Tanpa Kata - Kapilla


DIKAU LAH YANG KUSAYANG 
DIKAU LAH YANG KU RINDU 
SEGENAP RUANG KU TERBAYANG 
WAJAHMU DI INGATAN 
HARUMNYA HARUM CINTA 
SEMADI DALAM JIWA 
MENGAPA AKU YANG TERASA 
MERINDU TANPA KATA 

c/o 
KU PUJA BUNGA LARANGAN 
KUNTUM KUNTUM YANG BERSERI KELOPAK 
GUGURNYA BERDERAI 
SUNGGUH KU PILU 
PILU DI HATI 
CINTA KU SEMAI SUDAH BERBUNGA 
TAK KU MILIKI 
SAMPAI HATI ENGKAU KHIANATI 
RASA CINTA BERUBAH DUSTA 
TAK SEDIKIT KAU RASA BERDOSA 
SEDANGKAN KU PEDIH LUKA 
DI HIRIS SEMBILU BISA 
KATAMU KU HANYA TEMAN BIASA 
HARUMNYA HARUM CINTA 
SEMADI DALAM JIWA 
MENGAPA AKU YANG TERASA 
MERINDU TANPA KATA

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2008/10/lirik-merindu-tanpa-kata-kapilla.html#ixzz2sczaETHP

Monday, February 3, 2014

Jawapan...

Kalau ada orang tanya,
"nak kahwin dengan saya??"


Apa jawapan yang perlu aku bagi??

INDAHNYA CIPTAAN ALLAH

There was an error in this gadget