ASSALAMUALAIKUM...

This is my page....
My place to say what I feel, What I think and what happen to me..
So, please do read but don't get any negative feelings to me...
I'm just me...
ready to learn and listen....

MY CUTIE


Friday, April 12, 2013

Air dan Hujan

Air, kenapa air??
Sebab sekarang ni kawasan rumah aku ni sedang dilanda masalah bekalan air...
Tak tahulah bila masalah air ini akan selesai...
Dan tak tahu air tangki tu boleh bertahan sampai bila...
Harapnya cepat lah masalah ini selesai...
Sebab susah nak buat kerja bila tak ada air..
Kannnn...




Hujan, kenapa hujan???
Sebab aku suka hujan...
Aku suka main hujan...
Cuma sejak duduk KL ni, tak pernah main hujan...
Air hujan tak sihat...hehehe...
Rindu nak main hujan...
Nak bergelak ketawa dalam hujan....



Kenapa tiba-tiba cakap pasal hujan?
Sebab tadi tengok blog my friend ni...
Ada hujan rintik2 kat blog dia...
Jeles okay...ajar please....
Heheh....



Esok kelas bermula semula...
Dah masuk minggu kedua daa....
Result semester lepas??
ALHAMDULILLAH, rezeki dari DIA...
Lebih dari apa yang aku target....



Semester ni, ade 4 subjek yang semuanya susah...
Semuanya hardcore...hahaha
Harap2 aku boleh mengekalkan pointer aku...
Dan aku dah kena mula membuat proposal untuk mini thesis aku..
Ada idea????





Hati kita, tiada siapa yang tahu...
Tiada siapa yang faham...
Melainkan kita dan yang di atas sana...
kita boleh berkata tidak sedangkan hati berkata ya...
KIta boleh menidakkan apa yang ada di dalam hati...
Namun, kita tidak bleh menipu diri sendiri....


Kalau aku ada salah, cakap...
Jangan mengelak dari aku...
Kalau taknak aku kacau, bagitahu...
Tak payah pura-pura tak nampak...

Thursday, April 4, 2013

Tak Seronok...

Adalah sangat tak seronok bila.....


1. Orang yang boleh dikatakan rapat dengan kita tiba-tiba menjauh...
- Kalau aku ada salah, cakap...jangan mengelak dari aku...kalau taknak aku kacau kau, bagitahu...tak payah pura-pura tak nampak...



2. Pagi pergi kerja elok sihat walafiat, balik saja kaki berbalut...
- Gara-gara hati dan akal tidak berada di tempatnya, kaki melangkah dan terjatuh...sakit okay jatuh tangga...
   Sungguh aku bernasib baik bila kaki tak terseliuh dan harap2 tak bengkak...CUAI NJ!!!!




3.Kerja melambak tapi tak ada mood nak selesaikan...
- kerja makin bertambah tapi aku tak ada hati langsung nak siapkan...dengan tutorial, test dan macam-macam lagi...haish..



4. Terasa sedih tanpa sebab...
- jangan tanya kenapa sebab aku pon tak tahu sebab musabab... mungkin disebabkan perasaan yang bercampur dari dulu so sekarang nampak kesannya...haila...





Hati, please be strong with me....
I need you to face all this and keep moving on....



Monday, April 1, 2013

i thought....

i thought i did the best for u...
I thought I can comfort you...
I thought...
That was what i thought...


Unfortunately,
I was wrong....



I am sorry dear..
I try my best unfortunately....
I don't think you realize that...
Don't u???




Hopeless and helpless....
and
I am SORRY!!!!

INDAHNYA CIPTAAN ALLAH

There was an error in this gadget