ASSALAMUALAIKUM...

This is my page....
My place to say what I feel, What I think and what happen to me..
So, please do read but don't get any negative feelings to me...
I'm just me...
ready to learn and listen....

MY CUTIE


Saturday, November 16, 2013

rindu...

assalamualaikum...
first of all...tajuk tu tak ada kaitan dengan entri...
saja buat tajuk macam tu...heheh





Dah lama tak update blog...dah bersawang..hehe...
basically my life still go on as usual...
just my workload increase and aku dah mula hilang keterujaan untuk selesaikannya....

1. Thesis aku tak bergetak lagi....BAHAYA!!!
2. Kerja2 kat kolej tak berkurang...




aku tak tahu kenapa tapi...aku mula tak bersemangat nak kerja and belajar...
sapa boleh tolong...
dorong aku jadi semangat semula....





sebelum berundur diri...
13 November 2013....it has been a year since I broke up...
which aku yang mintak...
kiranya dah setahun aku hidup sendiri...
ALHAMDULILLAH....
Aku masih bernafas...masih mampu untuk tersenyum dan bergelak ketawa...


Terima kasih kepada anda yang telah hadir dalam hidup aku dan mewarnainya...
semoga anda bahagia....





aku tak berdendam tapi kadang2 ada jugak rasa....aku nak dia rasa apa yang aku rasa...
tapi kawan aku ingatkan aku untuk let it go and move on....
so by now...I am free...hehe...




Rasa yang ada....
Ke mana hilangnya....
Rindu yang menggebu....
Ke mana ia berlalu....




INDAHNYA CIPTAAN ALLAH

There was an error in this gadget