ASSALAMUALAIKUM...

This is my page....
My place to say what I feel, What I think and what happen to me..
So, please do read but don't get any negative feelings to me...
I'm just me...
ready to learn and listen....

MY CUTIE


Tuesday, August 27, 2013

Pasangan... Perkahwinan...

Assalamualaikum wbt

Saja nak bercerita...
A few stories...


Cerita dan gambar raya, hold dulu.
Nak cerita my birthday.
Last week.


My plan was going to Petrosains with someone.
Unfortunately, pertengahan minggu lepas...
Something terjadi and I thought that plan was going to fail.
But entah macam mana, sabtu tu aku free jugak..
So I did went to Petrosains but alone.
Why?
Adalah sebabnya.
So aku meneroka setiap sudut bersendiri...
Seronok cuma kalau ada teman lagi seronok.


That night, ade orang belanja makan.
Yeay!!!
Ah, and also a slice of cake which I do really appreciate that.
And, my birthday end just like that....




Second story is Tun's engagement!!!!
Tahniah Tun.
tak merancang nak pergi sebab aku kan tak ada kereta...
Tapi, nasib baik ada kak wan.
So dapat la jugak jejakkan kaki ke FELDA Jengka 19.
Cantik sangat die pakai baju kurung peach tu...
hmm, gambar tak boleh upload lagi...sebab ade kat dalam handphone.
Apa pon, aku excited sangat masa kat majlis tu...
Hehe.. :p



Bila tengok Tun dah bertunang, tipu la kalau aku tak rasa pape.
Teringin jugak nak melangkah ke satu fasa lain.
Tapi aku tahu, plan ALLAH adalah yang terbaik.
Kalau pon bukan sekarang, nanti mesti sampai jugak masa aku.
Lagipon, aku pernah berbincang dengan adik.
Adik cuma cakap
'Kau dah boleh bangun buat sarapan lepas subuh? or ko masih nak tidur balik?'
Dan aku tau, jawapannya membawa maksud aku tak bersedia lagi nak pegang title 'isteri orang'.
So, lets be patient and wait for my soul partner come and complete me...hahaha...
Ayat x boleh blah...



Tapi aku terfikir, nanti aku kahwin sapa yang nak datang...
Sebab aku tak datang pon majlis kawan2 aku...
Ema, ayu, melin, zu + hadi...
Semua aku tak pergi...
Hmmmm...
Sorry guys, aku tak datang majlis korang..
Sorry sangat...



As a closing,
I would like to share one status that i read before this...

'life is like penis, it is short...but getting longer when its hard'
hahaha...macam lucah kan...
But please take on the other side...
it is true....
When life get hard, it seems so much longer...

INDAHNYA CIPTAAN ALLAH

There was an error in this gadget