ASSALAMUALAIKUM...

This is my page....
My place to say what I feel, What I think and what happen to me..
So, please do read but don't get any negative feelings to me...
I'm just me...
ready to learn and listen....

MY CUTIE


Wednesday, June 11, 2014

Random Talk??

Lama tak menjenguk...
Amik masa 5 minit... sekadar menjenguk dan buang sawang2 kat blog sendiri...



These few weeks, i have been busy with everything...
Persiapan majlis kahwin abang...
My works...
My thesis yang tak siap-siap...



Bila kemalasan melanda,
Aku cuma mampu tengok je semua tu.


Sebenarnya tak sabar nak balik kampung petang ni...
Yeay, cuti panjang sikit...
Sampai Isnin..
huhu..





Dah la kot...
Cukup la...


Ah, mintak tolong..
You know who you are...
Please, aku tak kacau kau dan keluarga kau...
So please, kau dan keluarga kau jangan kacau aku...
Aku dah lepaskan kau... so jangan buat aku macam takde harga diri...
Kalau kau nak bahagia, aku pon sama...







Saat aku lelah sendiri,
Inhaler hilang tidak dijumpai,
Perlu atau tidak aku cari,
Ubat sakti lain sebagai pengganti,
untuk merawat luka di hati...

INDAHNYA CIPTAAN ALLAH

There was an error in this gadget